welkom jacqueline van brussel-pluijmert dierenportretten in pastel - prijzen dierenportret in pastel en houtskool dierenportretten in houtskool aquarel,acryl,gemengde techniek kadobon gastenboek contact

dier-en-plezier
schilderijen
en
tekeningen

Ik vind het leuk dat u mijn website heeft opgezocht!

 

Op mijn site kunt u mijn werk bekijken en een indruk krijgen van de manier waarop ik mijn twee grote passies probeer te combineren het schilderen/tekenen en dieren.

Mijn grootste liefhebberij is het houden van dieren. Nadat wij naar één van de mooie polders van de Hoeksche Waard zijn verhuisd is het aantal dieren wat wij hebben gegroeid. Inmiddels hebben wij in en rond ons polderhuisje in Maasdam 2 honden, 1 kat en 3 kippen rondlopen.

 

Nadat ik jaren veel plezier beleefd heb aan het fotograferen van mijn beestenboel ben ik ook een cursus  “dieren tekenen en schilderen” gaan volgen bij Ruud van Unen en heb ik een masterclass “dieren in pastel” bij Marjolein Kruijt gevolgd. Bij Loes Botman heb ik een workshop pasteltekenen in combinatie met PanPastel gevolgd.
Op het gebied van aquarelleren volg ik lessen bij Sara Hazebroek en heb ik een workshop met het onderwerp “dieren in aquarel“ en een online cursus “vogels in beweging” bij Gerard Hendriks gevolgd.  Zijn aquarellen zijn kleurig en speels.

 

Ik vind het leuk om nieuwe technieken uit te proberen en te ontdekken. Ik vind het belangrijk om mezelf te blijven ontwikkelen en op de hoogte te blijven van de nieuwste technieken en materialen en daarvoor volg ik regelmatig workshops bij Pastellum
 

Mijn hart ligt bij de dieren en ik vind het fijn als ik voor iemand een dierbare herinnering van hun (huis)dier heb mogen maken.

 

Met kleurrijke groet,

Jacqueline

© 2018 Jacqueline van Brussel-Pluijmert

Samen met mijn honden Stein en Jet