Opdracht en prijzen dierenportret

Opdracht en prijzen van een dierenportret in pastel of houtskool

Ik maak het portret van uw huisdier vanaf een foto dus poseren is niet nodig. Deze foto moet scherp zijn omdat ik inzoom op de details. De kleur en specifieke kenmerken van uw dier moeten goed te zien zijn. Uw huisdier wordt geschilderd zoals het op de foto afgebeeld staat. Meerdere foto’s zijn van harte welkom omdat ik zo een goede indruk van uw huisdier krijg. Ook kunnen er meerdere dieren op één tekening, hiervoor is het niet nodig dat alle dieren op één foto staan. U kunt hiervoor verschillende foto’s aanleveren en dan maak ik in overleg met u een mooie compositie van al uw dieren op één tekening.

Enkele tips voor een goede foto

Maak de foto’s het liefst buiten bij daglicht. Maar niet in het felle zonlicht want dan krijgt u geen natuurlijke kleur van de vacht. Maak de foto’s vanaf ooghoogte van uw huisdier. Het liefst geen flits gebruiken vanwege de weerkaatsing in de ogen. De ogen moeten goed zichtbaar zijn en de kleuren op de foto moeten de werkelijke kleuren van uw huisdier weergeven.

Wanneer is de tekening klaar?

Voor mij is het belangrijk om een mooi gelijkend portret te maken van uw huisdier en aangezien ieder portret anders is neem ik de tijd die nodig is om tot een mooi resultaat te komen.

Afmetingen

Met het bepalen van de afmeting ga ik uit van de lijstmaat. Hieronder volgen prijzen van de meest gangbare lijstmaten, natuurlijk zijn andere afmetingen ook mogelijk. Voor de prijzen van lijstmaten anders dan hieronder aangegeven kunt u geheel vrijblijvend een prijsopgave vragen.

Prijzen inclusief passe-partout exclusief lijst

LijstmaatPastelHoutskool
20 cm x 20 cm (alleen koptekening)€ 65,–€ 50,–
20/21 cm x 30 cm€ 75,–€ 60,–
30 cm x 30 cm€ 90,–€ 75,–
30 cm x 40 cm€100,–€ 85,–

Voor ieder extra dier of een gedetailleerde achtergrond komt er een meerprijs bij. Ik lever mijn tekeningen inclusief een gebroken wit passe-partout. De prijzen zijn exclusief een lijst maar uiteraard kunt u de lijst aanleveren of ik kan in overleg met u een lijst bestellen en dan lijst ik de tekening met plezier voor u in. Ik kan de tekening ook verzenden, hiervoor gelden de tarieven van de pakketpost